Rezultate Test 1.

answers
Răspunsuri
Sunteți curioși de rezultatele obținute? Așa cum v-am promis, am revenit cu răspunsurile corecte în ceea ce privește testul de zilele trecute și am marcat respectiv am ordonat dupa caz solutiile corecte.

Testați-vă cunoștiințele 1.

Test
Test
Iarna fiind mai puține ciuperci, ne putem exersa cunoștiințele cu diferite teste. Țin însă a sublinia de la bun început că acest test este doar preluat de mine. Autoarea ei este Andrea, o mare admiratoare al ciupercilor și al naturii; și din al cărei bunăvoință mi-am putut testa și eu cunoștiințele. Testul este prea bine conceput pentru a nu v-il împărtăși și vouă, ca atare vă invit să vă testați cunoștiințele.

Trufa lui Evans (Fevansia aurantiaca)

fevansia_aurantiaca
Fevansia aurantiaca by Scott Loring
Halloween, noaptea în care strigoii se plimbă nestingheriți printre noi... Sărbătoarea tuturor sfinților; Halloween; are foarte multe interpretări; una dintre ele este chiar cea de mai sus, însă nu vreau să vă povestesc despre asta. Sărbătoarea a trecut și eu sunt împotriva sărbătorilor "comerciale", așa că nu vă voi plictisi cu diferitele ei interpretări; dar vă voi atrage atenția asupra unuia dintre simbolurile acestei sărbători:

Sunt un diletant?!...

chocolates_dilettante
Chocolates Dilettante
Zilele trecute veni în discuție acest termen care mi-a bătut cui în cap și mi-am pus la rându-mi întrebarea: sunt sau nu, un diletant? Conform definiției: diletant este o persoană care caută să realizeze ceva ca și un hobby, însă fără să posede cunoștințe profesionale; fiind doar un amator.  Întrebarea e cu atât mai actuală, cu cât, nu de mult, unul dintre curajoșii comentatorii anonimi îmi adresase o întrebare și anume: